Π. Γ. Χαρμπής - "Σαν μυθιστόρημα η ζωή μου": παρουσίαση σε Ναύπλιο και ΕρμιόνηΟ Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" συνδιοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Γ. Χαρμπή με τίτλο "Σαν μυθιστόρημα η ζωή μου, Από την Αρκαδία και την Ερμιονίδα έως τη Μικρά Ασία και τους τόπους της εξορίας, 1896-1975στο Ναύπλιο την Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:30 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης"με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ομιλητές στο Ναύπλιο θα είναι η Τασούλα Βερβενιώτη, Ιστορικός (Η αυτοβιογραφία ως ιστορική πηγή), η Μυρσίνη Σαμαρά, Φιλόλογος (Τα χειρόγραφα του συγγραφέα με το βλέμμα του επιμελητή του βιβλίου)ο Γιώργος Π. Χαρμπής (Αναμνήσεις από τον πατέρα μου, Παναγιώτη Γ. Χαρμπή) και ο Νικόλαος Μπουμπάρης, Φιλόλογος (Το βιβλίο του Παναγιώτη Γ. Χαρμπή, μια κατάθεση ψυχής).

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί, επίσης, και στην Ερμιόνη την Κυριακή, 2 Απριλίου 2017 και ώρα 11:30 π.μ. στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ερμιονίδας.

Ομιλητές στο Ναύπλιο θα είναι η Τασούλα Βερβενιώτη, Ιστορικός (Η αυτοβιογραφία ως ιστορική πηγή), η Μυρσίνη Σαμαρά, Φιλόλογος (Τα χειρόγραφα του συγγραφέα με το βλέμμα του επιμελητή του βιβλίου)ο Γιώργος Π. Χαρμπής (Αναμνήσεις από τον πατέρα μου, Παναγιώτη Γ. Χαρμπή), ο Τάσος Χατζηαναστασίου, Δρ. Ιστορίας και Εκπαιδευτικός (Το βιβλίο του ΠανΧαρμπή ως ιστορική πηγή)  και ο Νικόλαος Μπουμπάρης, Φιλόλογος (Το βιβλίο του Παναγιώτη Γ. Χαρμπή, μια κατάθεση ψυχής).

Σας περιμένουμε όλους!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

[9η διάλεξη] Σειρά διαδικτυακών διαλέξεων «Γνωριμία με την ελληνική ζωγραφική»

Βιωματικό εργαστήριο «Χτίζοντας σταδιακά δεξιότητες ενός ολοκληρωμένου ρήτορα»

Επιμόρφωση στη διδακτική της Ιστορίας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με πυρήνες την ενσυναίσθηση και την προέκταση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Εμφάνιση περισσότερων

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων