Ευχαριστίες προς τον κ. Δ. Γιαννακόπουλο, Σύμβουλο Φιλολόγων Αργολίδας

Αξιότιμε κ. Σύμβουλε,

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας, με αφορμή την αποχώρησή σας από τη θέση του Σχολικού Συμβούλου Φιλολόγων του Νομού μετά από συναπτή θητεία 7 ετών και στα πλαίσια του νέου οργανογράμματος που πρόσφατα θεσπίστηκε, επιθυμεί να εκφράσει προς το πρόσωπό σας τις πιο θερμές του ευχαριστίες για την πολύπλευρη συνεργασία που διημείφθη μεταξύ ημών και υμών, αποκορύφωμα της οποίας αποτελούν τα τρία επιστημονικά συνέδρια που διοργανώθηκαν με την πλήρη συνδρομή σας κατά τα έτη 2015-2017, οι επιμορφωτικές δράσεις που συνδιοργανώσαμε και η φροντίδα σας να ανοίξει ο δρόμος ώστε να καταστεί το υλικό των βιντεοδιαλέξεων για την Ιστορία της Β’ Λυκείου που ετοιμάσαμε αποδεκτό από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και προσβάσιμο σε όλους.

Πέρα όμως από το επίπεδο της συνεργασίας μας, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η σχέση του Συνδέσμου Φιλολόγων και υμών κατέστη συν τω χρόνω φιλική και βαθιά ανθρώπινη, υπερβαίνοντας την τυπικότητα. Αυτό είναι, στην πραγματικότητα, το πλέον ουσιαστικό κέρδος όλων.

Αναμφίβολα, έχετε τιμήσει το αξίωμα του Σχολικού Συμβούλου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, «οργώνοντας» τις σχολικές μονάδες της Αργολίδας και αναζητώντας πάντοτε τις πλέον αποτελεσματικές και παιδαγωγικά ορθές λύσεις –λαμβανομένου υπόψη και του συγκεντρωτικού χαρακτήρα του εκπαιδευτικού συστήματος– για οποιοδήποτε ζήτημα προέκυπτε.

Ο κύκλος που κλείνει είναι διαρκώς ένας νέος κύκλος. Γνωρίζουμε ότι και από την πλευρά σας συμμερίζεστε τη συγκίνηση που μας διακατέχει και πως θα εξακολουθήσετε να προβάλλετε το έργο μας, ενισχύοντας έτι περαιτέρω την αναγνωρισιμότητα και την καταξίωση του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας.

Ευχόμαστε πλήρη επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα, όποια και αν είναι αυτά. Στο πρόσωπό σας θα βλέπουμε πάντοτε έναν εξαιρετικό φίλο και έναν πολύτιμο συνεργάτη. Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Πορτρέτα πολιτικών»: 11 διαδικτυακές διαλέξεις + 1 δια ζώσης ημερίδα (Ιανουάριος-Δεκέμβριος 2024)

Σειρά διαδικτυακών διαλέξεων «Γνωριμία με την ελληνική ζωγραφική»

Επιστημονική ημερίδα «Φιλελληνισμός και Ελληνική Επανάσταση 1821: Νέες έρευνες και ερωτήματα»

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Εμφάνιση περισσότερων

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων