Ευχές για καλή σχολική χρονιά


Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας σας απευθύνει τις θερμότερες ευχές του για «Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία».

Με οδηγό το μεράκι και την αγάπη προς το λειτούργημα του παιδαγωγού, γνωρίζουμε πως θα ανταποκριθείτε πλήρως στην αποστολή σας, υπερβαίνοντας – για μια ακόμη φορά – τις ποικίλες αντιξοότητες που δυσχεραίνουν το έργο σας.

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας είναι αρωγός σε αυτή την πολυσήμαντη αποστολή. Τόσο το παρόν ΔΣ όσο και αυτό που θα προκύψει από τις εκλογές του φθινοπώρου θα βρίσκεται δίπλα σας, για να συνδράμει και να στηρίξει το γιγάντιο (και διαρκώς διογκούμενο) έργο – παιδαγωγικό, διοικητικό και επιστημονικό – που επιτελείτε.

Η νέα σχολική χρονιά σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 35 ετών λειτουργίας του ΣΦΑ και η εν λόγω επέτειος βρίσκει τον Σύνδεσμό σας στην πρώτη γραμμή της εξωστρέφειας και της δημιουργικότητας. Εσείς είστε αυτοί που μας παρέχετε την αναγκαία δύναμη να πορευόμαστε και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σειρά διαδικτυακών διαλέξεων για την ιστορική και πολιτισμική παρουσία του ελληνισμού στη Μικρά Ασία (Αρχαιότητα - 1922)

[4η διάλεξη] Σειρά διαδικτυακών διαλέξεων «Γνωριμία με την ελληνική ζωγραφική»

«Τα Συντάγματα του Αγώνα»: Επιστημονικό Συνέδριο στο Ναύπλιο (19-20 Νοεμβρίου 2022)

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Εμφάνιση περισσότερων

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων