Εξασφαλίστε πρώτοι αντίτυπο του τιμητικού τόμου «Ιστορία, μια καλή τέχνη» με κείμενα αφιερωμένα στον Γ.Β. Δερτιλή

 


Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας έχει έτοιμο προς έκδοση έναν καλαίσθητο τιμητικό τόμο προς τον Ομότιμο Καθηγητή του ΕΚΠΑ και διαπρεπή Ιστορικό κ. Γεώργιο Β. Δερτιλή. Εξασφαλίστε πρώτοι αντίτυπα του τόμου όταν εκδοθεί με έκπτωση 20% (20€ αντί 25€). Διαβάστε παρακάτω τι χρειάζεται να κάνετε.

Το συγγραφικό έργο, το εύρος των επιστημονικών ενδιαφερόντων, το ήθος του κ. Δερτιλή και η συμβολή του στην ιστορική αυτογνωσία είναι γνωστά σε όλους. Στο παρελθόν έχουμε φιλοξενήσει τον κ. Δερτιλή σε παρουσίαση βιβλίου του (2014), στο Συνέδριο για τον Εθνικό Διχασμό (2015) και στο αφιέρωμα στην Αγγελική Λαΐου (2018).

20 κείμενα αφιερωμένα στον Γ.Β. Δερτιλή

Επιμελητές του τόμου είναι ο κ. Παναγιώτης Κιμουρτζής, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου,  η κ. Άννα Μανδυλαρά, Μόνιμη Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και ο κ. Νικόλαος Μπουμπάρης, Φιλόλογος-Ιστορικός.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται 20 κείμενα από 17 καταξιωμένους ερευνητές. Με αλφαβητική σειρά συμμετέχουν οι: Braat Eleni, Cotovanu Lidia, Αναστασόπουλος Νικόλαος, Γκοτσίνας Κωστής, Δημακοπούλου Αλεξάνδρα, Ευθυμίου Μαρία, Κοκκομέλης Νίκος, Ματθοπούλου Ευαγγελία, Μητσού Μαριλίζα, Νταλαχάνης Άγγελος, Πεπελάση Ιωάννα-Σαπφώ, Συρμαλόγλου Αδαμάντιος, Σωτηρόπουλος Μιχάλης, Τρίχα Λύντια, Τσιριγώτης Διονύσιος, Φλιτούρης Λάμπρος, Φραγκιάδης Αλέξης, καθώς και οι επιμελητές. 

Πώς να εξασφαλίσω αντίτυπο;

Για να εκτυπωθεί ο τιμητικός τόμος είναι αναγκαία η στήριξή σας! Σας καλούμε να γίνετε εσείς χορηγοί του βιβλίου, καταβάλλοντας το ποσό των 20€ ανά αντίτυπο αντί για τη λιανική τιμή πώλησης (25€) στον λογαριασμό που θα βρείτε στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (έως και την Κυριακή 31/01/2021). Η φόρμα είναι προσβάσιμη:

Γνωρίζουμε πολύ καλά  τη δύσκολη συγκυρία, ξέρουμε όμως πόσο πολύ στηρίζετε το έργο του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας και πόσο εκτιμάτε πρωτοβουλίες αυτού του βεληνεκούς. 

Προκαταβολικά σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

Σας ευχόμαστε «Καλές Γιορτές»!


Εκδηλώστε ενδιαφέρον τώρα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Πορτρέτα πολιτικών»: 11 διαδικτυακές διαλέξεις + 1 δια ζώσης ημερίδα (Ιανουάριος-Δεκέμβριος 2024)

Σειρά διαδικτυακών διαλέξεων «Γνωριμία με την ελληνική ζωγραφική»

Επιστημονική ημερίδα «Φιλελληνισμός και Ελληνική Επανάσταση 1821: Νέες έρευνες και ερωτήματα»

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Εμφάνιση περισσότερων

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων