Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας



Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας σας ενημερώνει ότι  την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες του ΣΦΑ., παράλληλα με τις εκλογές για τους αιρετούς μας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.
     Επισημαίνουμε ότι η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 π.μ. έως και τις 4 μ.μ., για να μην επιβαρυνθούν υπερβολικά οι συνάδελφοι που θα παρίστανται στα εκλογικά κέντρα Άργους, Ναυπλίου και Κρανιδίου. Για το λόγο αυτό παρακαλείστε να προσέλθετε κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, για να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα ως μέλη του ΣΦΑ.
  Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συνδέσμου, ισχύει η δυνατότητα ψήφισης επτά(7) υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο και δύο(2) για την Εξελεγκτική Επιτροπή.
   Σας υπενθυμίζουμε ότι το δικαίωμα του εκλέγειν έχουν όσοι συνάδελφοι καταβάλλουν την ετήσια συνδρομή που ανέρχεται στο ποσό των 10 € για τα σχολικά έτη 2016-2017 και 2017-2018.  Στα εκλογικά κέντρα του Άργους και του Ναυπλίου, οι συνάδελφοι που θα ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα, θα λαμβάνουν άμεσα την απόδειξη πληρωμής, ενώ οι συνάδελφοι του Κρανιδίου θα την παραλάβουν μετά από μερικές ημέρες.
 Προκαταβολικά σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Πορτρέτα πολιτικών»: 11 διαδικτυακές διαλέξεις + 1 δια ζώσης ημερίδα (Ιανουάριος-Δεκέμβριος 2024)

Σειρά διαδικτυακών διαλέξεων «Γνωριμία με την ελληνική ζωγραφική»

Επιστημονική ημερίδα «Φιλελληνισμός και Ελληνική Επανάσταση 1821: Νέες έρευνες και ερωτήματα»

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Εμφάνιση περισσότερων

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων