Ευχαριστίες προς εισηγητές

Αξιότιμες Κυρίες και Αξιότιμοι Κύριοι,

ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες του για την συμμετοχή σας στη Διημερίδα που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Άργους – Μυκηνών (Αγίου Κωνσταντίνου 29, Άργος) με θέμα τον Εθνικό Διχασμό (100 χρόνια από τον Εθνικό Διχασμό: Οι πολιτικές, πολιτειακές, κοινωνικές διαστάσεις των γεγονότων και οι μεταγενέστερες επιδράσεις).
Αισθανόμαστε υπόχρεοι απέναντί σας, τόσο για τις άρτιες από κάθε άποψη εισηγήσεις σας, όσο και για την εν γένει παρουσία σας. Ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας να συνεχίσετε με το ίδιο πάθος και μεράκι να προσφέρετε τις γνώσεις σας και τη θετική αύρα της προσωπικότητάς σας στην ελληνική κοινωνία, κατά την τρέχουσα χαλεπή συγκυρία.
Παρακαλούμε να προχωρήσετε από την πλευρά σας στην οριστικοποίηση της μορφής των εισηγήσεών σας και την αποστολή τους προς εμάς ως τις 29/02/2016, προκειμένου από την πλευρά μας να επισπευσθεί η διαδικασία έκδοσης των Πρακτικών της Διημερίδας.
Ευελπιστούμε ότι θα προκύψουν στο μέλλον νέες δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ μας. Αντλώντας έμπνευση από την παρουσία σας και τη πολύπλευρη στήριξή σας στην πρωτοβουλία μας, είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε με ανάλογες εκδηλώσεις και στο μέλλον.

Ζητούμε την κατανόησή σας για τυχόν λάθη ή παραλείψεις κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο Άργος. Ας μην λησμονούμε πως errare humanum est
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                                                                                      Η γραμματέας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Πορτρέτα πολιτικών»: 11 διαδικτυακές διαλέξεις + 1 δια ζώσης ημερίδα (Ιανουάριος-Δεκέμβριος 2024)

Σειρά διαδικτυακών διαλέξεων «Γνωριμία με την ελληνική ζωγραφική»

Επιστημονική ημερίδα «Φιλελληνισμός και Ελληνική Επανάσταση 1821: Νέες έρευνες και ερωτήματα»

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Εμφάνιση περισσότερων

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων