Ευχαριστίες προς Δήμο Άργους - Μυκηνών

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Αξιότιμοι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για την πολλαπλή στήριξή σας στη διοργάνωση της Διημερίδας που αφορούσε στον Εθνικό Διχασμό το διήμερο 7 και 8 Νοεμβρίου 2015 στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος.
Όπως είχαμε προβλέψει, η Διημερίδα γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Σε αυτή την επιτυχία συνέβαλε, το δίχως άλλο, και η εντυπωσιακή Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού, η οποία συγκέντρωσε τον θαυμασμό τόσο των ομιλητών όσο και του κοινού.
Ήδη ζητήσαμε από τους εισηγητές της Διημερίδας να μας αποστείλουν ως τις 29.02.2016 τις εισηγήσεις τους σε επεξεργασμένη μορφή, ώστε να προχωρήσουμε στην έκδοση των Πρακτικών της Διημερίδας, για να καταστούν πλέον κομμάτι της ελληνικής και διεθνούς βιβλιογραφίας και να γίνουν προσβάσιμες και από όσους δεν στάθηκε δυνατό να παρακολουθήσουν τη Διημερίδα.
Είμαστε βέβαιοι πως για μια ακόμα φορά θα στηρίξετε με την ίδια θέρμη την προσπάθειά μας αυτή. Ελπίζουμε, επίσης, πως σε οποιαδήποτε νέα κρούση του Συνδέσμου μας για διοργάνωση εκδηλώσεων ανάλογου βεληνεκούς θα σταθείτε αρωγοί.


Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                                                                                    Η γραμματέας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Πορτρέτα πολιτικών»: 11 διαδικτυακές διαλέξεις + 1 δια ζώσης ημερίδα (Ιανουάριος-Δεκέμβριος 2024)

Σειρά διαδικτυακών διαλέξεων «Γνωριμία με την ελληνική ζωγραφική»

Επιστημονική ημερίδα «Φιλελληνισμός και Ελληνική Επανάσταση 1821: Νέες έρευνες και ερωτήματα»

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Εμφάνιση περισσότερων

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων